XARXA DE BIBLIOTEQUES DEL LLUÇANÈS

El bloc de les biblioteques del Lluçanès.

dijous, 4 de maig del 2017

Subi i Anna presenten Ut el Mamut a la Biblioteca de Perafita

L’il·lustrador i l’escriptora van explicar-nos 4 contes dibuixats, el passat 26 d'abril. Mentre l’Anna els narrava, el Subi els dibuixava. El resultat el podeu veure a la biblioteca!

L’il·lustrador i l’escriptora, de Sant Boi de Lluçanès, van venir a la biblioteca a presentar el seu últim conte, Ut el Mamut. Seguidament també ens van explicar els contes Quina capsa!, Quina olla i l’adaptació de El llibre de les bèsties, de Ramon Llull.
Una quinzena de nens i nenes de totes les edats, i alguns pares i mares, van gaudir dels Contes Dibuixats. El primer explicava com seria tenir un mamut de mascota, el segon i tercer feien volar la imaginació per comprovar que les capses i les olles es poden convertir en moltes coses. L’últim, explicava una faula d’animals.

El talent dels artistes de Sant Boi es pot continuar assaborint a la biblioteca, amb els dibuixos que va fer el Subi durant la tarda, o amb algun dels nombrosos contes que hi ha d'ells a la biblioteca. Una bona tarda de contes, d’imaginació i creativitat, gràcies al Subi i l’Anna!