XARXA DE BIBLIOTEQUES DEL LLUÇANÈS

El bloc de les biblioteques del Lluçanès.

dilluns, 24 de setembre del 2018

Acte de Violència , la novel·la del SUPERCLUB 2018

Divendres 19 d'Octubre  a les 19:00 de la tarda quedeu convidats a la Biblioteca d'Olost per parlar de la novel·la que les biblioteques de la Xarxa hem escollit per reunir-nos amb les i els de Santa Eulàlia, Perafita, Prats, Sant Feliu, Oristà, Olost... com cada any, entorn d'un novel·la i fer-la petar .

Aquest any ens va semblar oportú triar la novel·la de Manuel de Pedrolo: Acte de Violència perquè es celebra 100 anys del naixement de Manuel de Pedrolo i el Departament de Cultura de la Generalitat vol celebrar-ho   amb un gran contingut d'actescultura.gencat.cat/ca/anymanueldepedrolo/inici/ . Nosaltres també ens hi afegim modestament amb la novel·la: Acte de violència . Perquè volem recordar que 1 d'oc del 2017 , el poble català va decidir el seu futur malgrat l'oposició del govern de l'Estat, cosa que de segur hagués fet feliç a Pedrolo.
Acte de violència és una novel·la utòpica. Pedrolo recrea una situació en un país que no ens es gens descosnegut  i la fa perfecte.Es diu que va inspirar en la força i la solidaritat  del poble que lluita contra la injustícia.
A continuació podeu consultar la guia de lectura que s'ha elaborat per aquest ocasió. Gràcies